2018-02-15 23:43:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Rendkívül erős a motivációja

Napi horoszkóp február 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Nyilas jegyében áll, olyan sok energiát ad önnek, hogy tulajdonképpen minden sikerül, amihez hozzáfog. Kedve támad sportolni, de az is lehet, hogy egy új vállalkozáson töri a fejét. Kérje ki szakértők tanácsát!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Összefuthat valakivel, akit a háta közepére sem kíván, az illető kimondottan rossz érzéseket kelt önben. Ne hagyja, hogy ez az érzése eluralja az egész napját! Az este már kimondottan jó hangulatban telik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Akkor érhet el látványos sikereket, ha okosan is tervez. Ha nemcsak a munkájára számít, de jó taktikai érzékkel teremt és épít kapcsolatokat, akkor hamarosan nagy pénz állhat a házhoz. Talán onnan is, ahonnan nem remélte.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars a Nyilas jegyében áll. Új ötletei vannak, de ezek csak akkor válnak valósággá, ha tesz is értük valamit. Az ide-oda kapkodás nem jó stratégia… Legyen végre egy célkitűzése, és ahhoz tartsa magát! A bolygók erőt adnak ehhez.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A csillagok ma mindenben támogatni fogják, amibe belefog, jók az esélyei arra, hogy sikerrel járjon. Talán egy régi kívánsága is teljesül. Értékes tippet kap ma, hall valamit, ami nagy segítséget jelenthet a továbbiakban.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Erősödik az öntudata anélkül, hogy felfuvalkodottá válna. Örömélt leli majd abban, amit csinál. Valaki rá akarja beszélni önt valamire, vagy be akarja csapni. Hallgasson a józan eszére és nézze kritikus szemmel a dolgokat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars a Nyilas jegyében önt is felélénkíti, felébreszti életerejét! Vállalja fel a konfliktust a párkapcsolatában, mert most ez viszi előre, ez eredményezheti, hogy valami más, valami jobb legyen!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Igen sűrű, tevékeny napja lehet: a reggeli rohanást nem követi csitulás, az egész nap a sürgős ügyek jegyében telik. Ma nagyon fontos az időpontok, találkozók betartása. Estére inkább ne tervezzen semmit.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagy a vállalkozókedve és a tettvágya. Amit mostanában kezd el, az rövid időn belül nagyszerű eredményeket hozhat. A csillagok nemcsak az erőt, de a kitartást is jelzik ehhez. Legjobban most egy rövid utazásnak örülne.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Eseménydús nap elébe néz, észnél kell lennie! Több ügyei is fordulóponthoz érkezhet. Csodaszép találkozásokkal, és érdekes kapcsolatokkal ajándékozza meg ez a nap.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne viselkedjen kicsinyesen akkor sem, ha mások nem tudják azonnal ellátni a feladatukat. Ma türelmetlen lehet, nem csak a munkahelyén, hanem a magánéletében is. Előre aggodalmaskodik olyasmik miatt, amiket nem tud helyesen megítélni, mert nincsenek meg hozzá a kellő információi.


Halak: II. 19. - III. 20.
Rendkívül erős lesz a motivációja, és nagyon erős a becsvágya. Ma feltétlenül be kell fejeznie valamit, látni akarja fáradozásai eredményét, ez hajtja előre önt. Sikerrel fog járni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: